Bonde söker fru igår kväll!

Heeeeej alla!

Hoppas ni såg på TV4 igår kväll kl.20.

Det gjorde såklart jag! Damn vad skumt att se sig själv sådär. Daniel fick hålla om mig för lite nervöst var det!!
Men kan avslöja att det inte var första gången jag såg det, utan femte (!!). Det kändes bra, blev nöjd med det även om de som känner mig riktigt väl ser att jag är lite nervös precis i början där. Men jisses... det ÄR inte helt lätt att vara sig själv i denna onormala situation. I 7 timmar var filmteamet här, varav det blev 3-4 minuter i tv. Så ni kan ju tänka er hur "tjatigt" allt känns till slut med filmningen och alla frågor hit och dit.

De ringde ifrån tv och tjatade otaliga gånger på mig om jag inte kunde ställa upp och vara med i det här. Men varje gång sa jag mitt bestämdaste NEJ. Det var ju nämligen så att Daniel & jag inte hade setts särskilt länge när första frågan kom. Men i takt med att vi fortsatte träffas och jag kände hur upp-över-öronen kär jag var i Daniel hade det känts allt annat än rätt att INTE vara med. Jag lovar när jag nu säger detta, att Daniel är en kille som jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv med!!



Kan nu också meddela att jag från och med nu kommer uppdatera min blogg lite bättre, och "kunna" skriva om både det ena och det andra eftersom det tills nu varit lite smått hemligt ;)


Om ni har några frågor så får ni gärna ställa dem här i "kommentarer", så ska jag försöka besvara dem!
Kram Linda

merry Xmas

Tomten kom inte i år, så nu frågar jag mej helt enkelt.... hade jag inte varit en snäll flicka under året som gått? :/
Det är ju vad man alltid ha hört, "du ska vara snäll, annars kommer inte tomten". Nåväl, det spelar mindre kvitta.


För ordentligt med julklappar fick jag! Riktigt ordentligt. Känner mig som en riktigt bortskämd liten snorunge! 
Blixten fick ett nytt vintertäcke (Horseware Amigo) och jag fick bl a en iPhone!!! Är överlycklig och kan knappt bärga mig tills jag har den i min hand. Tycker Halebop och posten kan skynda sig på med min beställning, och helst jobba på juldan och annandan med så jag fåååår den någongång ;)





Och hörrni ni där ute.... Tv4 onsdag kl.20... missa för guds skull inte de! Nu är det dags att kolla hur det gått för alla bönder med kärleken ;)

julklappen ifrån Annie

Häromdagen skrev jag om den fina julklappen jag fick av Annie, som rörde mig till tårar. Denna qvinna är amazing! Hon är snygg, snäll, rolig, har humor... och dessutom är hon jäkligt händig! (Ett kap! Killar, hör av er så fixar jag en dejt!) Så givetvis gav hon mig något som hon lagt ner sin kropp & själ i.



                          

En tavla!! Tänk att hon stått i många timmar och sågat, snickrat och designat... till mig! Den är inte bara väldigt speciell, utan riktigt snygg. Jag hade lätt köpt den om jag sett den ute i någon affär!

TACK själv Annie!! För att du finns i mitt liv. För att du tar dig tid för mig. För att jag skrattar djupt från hjärtat när jag är med dig. För att du kommer till mig när du är ledsen. För att jag finns i ditt liv. För att du är min vän. För att din dörr alltid står öppen. För att vi har så roligt ihop. För att du visat mig vad riktig vänskap är. För att jag finns i ditt hjärta. För att du är så rolig. För att jag älskar dig!

Mållgan

Daniel är min Mållgan. Jag låtsas att han ligger jämte mig här i sängen varje natt jag ska sova utan honom. Jag kan till och med få för mig att högt och ljudligt säga godnatt till honom, och sen anstränger jag mig för att försöka höra att han säger godnatt tillbaka. Godnatt Daniel.............. Godnatt Linda



(Nu ska jag gå och hämta Bob the man, tänkte tvinga honom att sova hos mig inatt.. för er som inte känner till honom, here he is...)









redo för egna barn? knappast!

Jo mina vänner... ännu en gång har jag visat mina blonda egenskaper!!! Berättelsen jag nu ska tala om för er, inträffade igår kväll. Var förvisso bakis & skakis, men kan knappast skylla på det.

Kom hem till Åza & David och deras goa 5 åriga dotter. Åza har precis vunnit en fototävling och fått en present, som hon låter Nova få riva av presentpappret på eftersom Nova en stund innan detta varit lite ledsen. Det var nämligen så att deras danska kompisar hade firat lite mini-jul och öppnat julklappar och Nova hade såklart varit ledsen för att inte hon fick öppna några julklappar! Så säger Åza såhär till mig: "Jo för Linda, det ÄR ju så att Danmark firar jul den här dagen!" och blinkar med ena ögat liksom. Varpå jag säger: "VAAAAAA, ÄR DET SANT!? GÖR DEM?????"

OOooops... Ber härmed om ursäkt till Åza & David om jag försvårat deras barnuppfostran!! Lovar att jag ska vara lite mer med på noterna... nästa gång kanske ni börjar snacka om jultomten och JAAAAA, det är klart att tomten finns *blinkar med ögat*

today

Hovslagaren har precis varit här och slagit på nya fina skor OCH snösulor (äntligen snösulor!). Dock börjar det bli enorma mängder snö i terrängen så att rida ute är inte det lättaste. Ska försöka få de andra tjejerna i stallet till att visa mig någon äng vi får rida på. Så kan man åtminstone ut och motionsträna någon dag. Blir ju mjölksyra direkt.. men det är väl nyttig ridning det med ;) Annars är det ju ett evigt flängande till ridhus just nu. Jag tycker det är stressande att lägga flera extratimmar i stallet (i och med tentorna som nalkas) men det är INGENTING mot vad min kära mor känner. Hon hade nog inget hellre önskat än att jag hade BE-kort och kunde köra lite själv också. Men det kirrar vi nu i vår, så klarar vi oss lite mer själva nästa vinter ;) OM den också blir såhär extrem det vill säga!

Idag har jag börjat tentaplugga lite mer seriöst. Och har gjort upp ett schema jag måste följa för att grejja det här! 3 dagar har jag gett mig själv ledigt under "jullovet". Julafton, nyårsafton och dagen då Daniels födelsedagsfest är. Annars är det bara till att tuta & köra och om ork finns, pluggas det även lite på mina s.k "lediga" dagar. Tagga, tagga.. ska klara tentorna!! ;)

I lördags fick jag världens finaste julklapp av världens finaste Annie!!!!! Damn vad jag älskar den tjejen. Måste lägga ut en bild ikväll. Det är nämligen något hon gjort själv, som kommer rakt ifrån hjärtat. Vi skulle åkt pulka innan Thina & Mannes inflyttningsfest i lördags, men vi ställde in det för lite soffmys istället. Får ta pulka en annan dag. Och skridskor ska vi med åka har vi sagt. OCH skidor i Hestra. Kommer bli en rolig vinter... :)


kärleksförklaringar

Det må jag säga. Det är en riktig kick varje gång det står om mig i skvallerblaskorna (ja för än så länge är det snällt skvaller) Ja menar, vem vill inte höra saker som "Du är mitt livs högvinst", "Jag drog högsta vinsten" etc... och tänk dessutom att du inte får höra det på normalt vis, utan att det står i en tidning som 500 000 pers läser. Kärleksförklaringar på detta vis, vilken ego-kick! Det är så man rodnar, KRAFTIGT.

D... du är bäst... du gör mig så lycklig... är så galet glad i dig. DU är en högvinst!








Japp

Japp, nu är det garanterat... att denna dagen går till världshistorien som VÄLDIGT otrevlig. Tänk vad otrevliga energitjuvar det finns i vår omgivning!? Men snacka om att spika sin egen kista eller?


Till sist och syvene så vinner alltid de goda. Det vet jag. Visst är det så hörrni?

Psykbryt

Fick psykbryt för en stund sen. Ovanligt (kanske inte?). Idag var det för att jag insåg att jag inte har råd med julklappar. Om jag inte kan köpa julklappar, vill jag inte heller få några. Känner mig SÅÅÅ dum! Och låna pengar kommer inte riktigt på fråga, hur ska jag kunna betala tillbaka eftersom jag aldrig har pengar över?

Den annars så glada och spralliga Linda har börjat bli alltmer låg och ledsen. Tror jag känner en enorm stress. Över många saker. Kan inte sätta fingret på något konkret, men jag har nog "pushat" min stressnivå för långt nu ett tag...

 Jag som annars brukar vara så positiv. Och stress, så mycket stress borde jag inte känna... inte nu, kan JAG tycka! Men skolan var väldigt tuff förra året och det är mycket i skolan bitvis nu med. Fast absolut inte mycket om man jämför med förra hösten. Det ifrån förra året börjar nog fasen ta ut sin rätt nu. Och jag vet att jag inte är den enda av oss i klassen som mår dåligt! Jag tror jag blir arg på mig själv med, när jag inte pallar trycket. Eftersom det som sagt varit miljoner gånger värre förra hösten.

Förra hösten var extrem. Pluggade varenda minut på dygnet jag hade över. Hade jag en timmas rast, käkade jag på en halvtimma och pluggade resterande tiden. Fick jag vänta på bussen, pluggade jag såklart. Kunde komma hem 22.30 ifrån skola och häst och åt en kvällsmacka och pluggade en halvtimma, sen var det dags att sova för att jag skulle upp kl.4.20 på morgonen igen. Minns också när jag en dag hade brorsans bil till och från bussen och fick soppatorsk några kilometer hemifrån när jag var påväg hem. Brorsan som hade försäkrat att det fanns bensin i bilen. Jag bröt ihop när han sa att han kommer med bensin och är hos mig om en kvart. EN HEL JÄVLA KVART tänkte jag, det hinner jag inte! Grät några tårar och tog upp kemiböckerna, miniräknare och räknade tills han kom. Jag hade ett exakt tidsschema att följa och om något blev förskjutet bröt jag ihop. Jag kunde komma hem, slänga mig på golvet innanför ytterdörren och börja böla hysteriskt. Ibland fattar jag inte hur min familj stått/står ut med mig. Hur jag än kämpade och pluggade, låg jag alltid efter i tidsschemat. Jag kan ärligt säga att NEJ, jag hade inte tid att ha häst. Men jag klarade det året, tack vare jävlar-anamma och att jag sätter sån enorm press på mig att klara saker.

Nu är det lugnare, inget kan någonsin jämföras med den hösten. Och jag ser ljuset i tunneln... bara 5 månader kvar av utbildningen, om jag fortsätter klara alla kurser såklart så jag inte får något efter mig.

Jag känner mig slutpumpad på alla sätt och vis, och minsta lilla kan nuförtiden få mig att lipa. Det är inte sån jag vill vara. Eller är egentligen. Men man måste tillåta sig själv att vara svag och misslyckas ibland. Har jag hört. Ska försöka tillåta mig själv det.

Hur som helst... ska försöka vila ut lite under julledigheten faktiskt även om jag har 2 tentor direkt efter jul.

Summering av helgen.

I fredags kom min Daniel. Det var FF här hemma för en gångs skull, så vi intog vardagsrummet och tittade på film. Först "Hästmannen" som är en väldigt fascinerande "dokumentär". Svårt att förstå hur någon kan välja att frivilligt bruka sin mark med hästar och välja bort allt vad maskiner heter. Det är fascinerande! Får ni möjlighet, kika på rullen. Man får sig en liten tankeställare om teknikens utveckling. Tusan vad de slet förr!
Sen kikade vi på någon komedi som sändes på tv, minns inte vad den hette :P

I lördags fixade jag stallet på morgonen, sen åkte vi in till stan. Jag behövde lite dricka på systemet. Och sen hade jag fått för mig att jag inte hade något att ha på mig till Lisas fest (sånt som alla brudar får för sig så fort det vankas fest) som skulle vara på kvällen så jag släpade runt Daniel i alla klädersaffärer vi har här i Ljungby... stackars Daniel. Men sen gick vi och tog en fika ;)

Sen skjutsade Daniel mig till Halmstad där Lisa skulle ha födelsedagsfest. Själv åkte han vidare mot Kungsbacka/Göteborg där han skulle på fest.


Idag har jag känt mig lite allmänt låg, delvis pga bakfylla och delvis pga något annat som fick sin kulmen i helgen. Men det finns inget jag kan göra åt saken så ska kliva undan och lägga min uppmärsamhet på annat. Måste försöka, det är inte värt att gå runt och må dåligt. Jag vet vad jag skall lägga fokus på istället.

Ser fram emot nästa helg då det är inflyttningsfest hos Thina & Manne i deras hus :) Underbara Annie kommer även vara där. Fasen vad kul vi ska ha flickor! Som på den gamla goda tiden ;)


Nu säger jag godnatt... känner att det inte blir så vettigt bloggskrivande idag, mest svammel. Nya tag imörra :)


Jag, Tilda och Lisa med det stora vinglaset som vi tvingade henne att dricka ur. Lägger bara in denna bilden eftersom vi var helt muppiga på de andra bilderna... :)


Hemma...

Precis kommit hem ifrån skolan och jobbet. Jobbar på mitt extrajobb några veckor nu i december, skönt med lite extra tillskott i kassan även om det bara gäller några timmar i veckan.

Det är skogsstyrelsen i Ljungby jag jobbar på. Städar kontoren, köket och toaletter. Just idag när jag städade ena kontoret, fick jag en flashback och gjorde samma som häromkvällen när jag skulle tanka bilen - började as-garva ÅT mig själv. Fan vad jag är pinsamt rolig ibland.


Händelsen jag kom att tänka på inträffade i somras. Jag har nämligen storstädat där i två somrar nu. Brukar göra det när de flesta har semester där inne, och försöker tajma in morgnar eller kvällar för att så lite personal som möjligt ska vara där. Är ju skönt med tomma lokaler när man ska städa! Av den anledningen kan man inte direkt säga att jag känner de som jobbar där, eftersom vi sällan träffas.
Den här förmiddagen var det en som satt inne på sitt kontor och knappade på datorn. Jag höll på att putsa fönstrena UTOMHUS till detta kontoret. Men eftersom det är mer än Skogsstyrelsen som ligger i detta hyreshuset var jag osäker på om det var sista fönstret jag putsade, så gick in till denna människans kontor och skulle kolla
läget. Social som man är med försökte man föra en liten konversation, och det är här allt går åt SKOGen (HAHA!)






"Hejhej" började jag... "eh, hej?"
"Var det dina fönster jag var här ute och putsade nyss? Ser du nånting igenom dem nu? :) "Det vet jag inte" svarade han bara och knappade vidare på datorn föga intresserad av vår konversation! Hmmm... jag klev fram till ena fönstret och samtidigt som jag böjde mig fram för att titta ut och lokalisera om det var just de här fönstrena jag nyss hade putsat förklarade jag att det var svårt att nå upp till dessa höga fönster och jag var osäker på om det var det sista jag var på, eller om skogsstyrelsens fönster sträckte sig ännu länge bort. Mitt i denna meningen säger det "DONK".....
...det som just hände var att jag när jag böjde mig fram och skulle titta ut, drog hela pannan i fönstret. Killen bara tittade på mig. Jag började skratta... skrattade ganska rejält.... shit asså... han måste tänkt att jag var bra psyko!

Allt jag ville var i första hand att vara lite social, när jag ändå var inne i byggnaden och skulle byta vattnet jag putsade med som hade blivit alldeles smutsigt. Om det var rätt fönster jag putsade hade jag ju kunnat ta reda på på egen hand. Men det är ganska trevligt att utbyta några ord liksom. Och oj så fel det gick... och vad jag skämdes... speciellt som han inte ens skrattade åt mig, utan bara pausade i sitt knappande på datorn och blängde i några sekunder!


saknar.

Saknar D så jag håller på att bli tokig! Såg "Walk the Line" häromkvällen. (Har ni inte sett den, så SE DEN!) Och jag känner mig verkligen som Johnny Cash´s fru... som vinkar av sin man och får klara sig ensam med barnen ett tag för Cash måste turnera land och rike runt och tjäna deg. Nu har vi inget synonym för barn här, men turnera och tjäna pengar är när D måste vara hemma och ha snöjour. Vad eländigt det kan vara att vara såhär jäkla glad i någon, och behöva vara utan varandra ett par veckor? Lyxproblem ;) Men det känns verkligen som en evighet. Och, jag kan erkänna att det hänt att man krupit ner i sängen med gråten i halsen vissa kvällar. Men när man ligger där och känner sig eländigast i hela världen så kan det hända att det säger "pling" i telefonen, och så har man fått världens mysigaste "jag saknar dig"-sms!

Men om vi vänder på myntet. Att sakna någon så man nästan går under, känns ju som trots allt som ett ganska bra tecken! :)







Weheeii

NU har jag kommit på den briljanta idén att jag ska bli fit! Jag ska få så många rutor på magen att folk inte klarar räkna dem. Och min motion ska bli så grym att jag kan springa jorden runt utan att stanna en enda gång!

Okej.

Viss överdrift i det dära. Men ni hajjar läget? Bra.




Förresten så kommer här ett julklappstips till er som har lite smått panik. Coolstuff har skithäftiga grejer :)

Sån är jag!

Bara för att jag är ett ljushuvud till färgen, betyder det inte alltid att jag ÄR ett ljushuvud. T ex ikväll... skulle ner och tanka bilen. Parkerade jämte pumpen, klev ur. Gick fram till tanklocket och insåg "no shit.. locket är inte på samma sida som pumpen". Hoppade in i bilen, körde enkelt runt pumpen. Hoppade ur igen, insåg att tanklocket fortfarande inte var på samma sida som pumpen. Vände mig om, puuuhhhh.... ingen såg! Hoppade in i bilen, slog mig för huvudet och AS-GARVADE. Tills jag fick syn på personalen på macken, som jag för övrigt trodde hade åkt hem eftersom det var självbetjäning på pumpen... piiiiiiiiiiiiiiinsamt!


Varför lyckas jag alltid?


Snön vs. Linda

Jävla snö-fanskap!!
Skulle till stallet och mocka & blanda maten nu lite snabbt och smidigt eftersom jag har kvällsfodringen ikväll och inte vill göra allting då. Men det sket sig big time!! Körde nämligen fast i vallen vid infarten till stallet. Om jag ändå hade haft min egna gamla 740 och kunnat svära över den. Men nej, nu hade jag pappas Chrysler 300C...

Lite nervkittlande att stå med den bilen tvärs över hela vägbanan, precis efter ett bakkrön i detta hala väglaget I EN KVART. För ja, det tog en kvart innan jag lyckades röra bilen ur fläcken! Dumma snö. Ytterliggare en anledning till att jag borde hata snön! (Fast jag kan inte hata den... den är ju så myyyyysig!)




Andra starka anledningar till att jag borde hata snön är:

* Daniel har snöröjning på vintern. I ganska precis ett halvår. Vilket innebär att vi inte kan ses de helger det snöar. Och snön har en viss förmåga att komma på helger! Dock har den tajmat sig riktigt bra nu några veckor, hoppas på att den fortsätter med det!

* Ridningen blir fucked up, måste köra till ridhus var och varannan dag för att hålla igång hästen.


Hittills i vinter är ställningen, Snön vs. Linda: 2-1
 





gaaahh

Dumma mej... fastnat framför datorn i evigheter. Som om jag inte hade något vettigt att göra, gaaaahh!! Nej nu är det bäst att sätta fart. Plugg, crosstrainer, plugg, stallet, plugg, stallet. Med reservation för ändring under dagen ;) Tjing tjong!


Det blir aldrig som man tänkt sig!

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Ofta blir det till det bättre. Så skulle man kunna säga om denna dagen.

Skulle varit i skolan i Halmstad mellan 9.15-16, men har ett litet eget påhittad jullov några dagar eftersom jag känner mig så matt och less på allt vad pendling heter. Behöver liksom samla krafterna och hitta gnistan igen. Det gäller att tolka sina egna signaler och bryta innan det är försent. På högskola är det ju så med att det är långt ifrån all närvaro som är obligatorisk... Man är ju liksom där för sin egen skull och ingen annans. Fastän jag har tagit mig någon hemma-dag på sistone så vill jag tro att jag ska klara tentorna här framöver. Jag brukar ha självdisciplin så det heter duga när det gäller plugg! No need to worry ;) Faktum är att jag lär mig bäst av att sitta hemma och plugga själv, än sitta på en föreläsning och lyssna. Såvida man inte hår därifrån med jäkligt bra anteckningar, tyvärr gör man inte det på de här kurserna vi läser nu.

Så min dag har varit ganska soft. Sovmorgon. Lite plugg har det såklart blivit. Och så passade jag på att hoppa på en dressyrträning! Har ingen fast träningsplats denna hösten, så tyvärr blir det inte att jag tränar dressyr speciellt ofta. Det passar inte alltid så bra tidsmässigt, jag gått i skolan väldigt sent på måndagar. Men idag passade det ju alla tiders, nu när det inte blev som det skulle...




OCH tränade är jag väldigt glad att jag gjorde! Fått lite ny inspiration. Och jag vill så mycket med Blixten att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller börja. Tror att 2011 kan bli ett kanon-år för oss... hoppas :)





Filmsnutt ifrån träningen:
http://www.youtube.com/watch?v=EpWVlQMgT8c

Med detta säger jag tack & hej för idag ;)


Snow man

Återigen har det kommit ett nytt lass med snö ifrån himlen. Och nu börjar det ju ändå kännas som det är dags för mig & min bror att göra den årliga snögubben? Hmm, får se vad vi hittar på denna gång.

Såhär såg förra årets gubbe ut:








Visst är det pinsamt när grannarna går förbi, eller man får gäster. Ja... vi är inte redigt friska i huvet. Men fan vad kul vi har!! ;)

 

 

 

 

 

 


.

"Ulla red till Ullared, Ulla red till Ullared... Ulla red till Ullared, Ulla red till Ullared... Ulla red till Ullared, Ulla red till Ullared..."

Jädrans... har ni inte redan hört låten, lyd ett gott råd och lyssna INTE på den (http://www.youtube.com/watch?v=nvU5cbZ1TO0). Den fuckar sönder din hjärna fullständigt!


Den veka och den späda...

Japp, det är jag det! I alla fall betyder mitt namn det om du slår upp det i en gammal namnordbok. 

Givetvis bestämde sig min svenskalärare när jag gick i grundskolan en dag för att vi skulle göra ett stort väggkollage med våra namnbetydelser på, och sedan redovisa detta inför hela klassen. Jippi. Verkligen skitkul. Vi fick ägna resten av lektionen åt att söka information och jag passade på att gå fram till katedern och låna min lärares privata namnordbok som hon dagen till ära hade med sig. Och läste... :

"Kvinnonamnet Linda är en kortform av namn som slutar på -lind, -linda, -linde, exempelvis Belinda, Rosalinda, Melinda, Herolinda eller Sieglinde, som i de flesta fall har engelska engelskspråkligt och från början tyskt ursprung. Slutdelen anses komma från tyskans lind "liten, späd, vek" (NE.se)

Och där brast jag fram i skratt. Men till min stora fasa tittade några busiga pojkar i klassen till på mig, började ta några raska steg mot mig. När jag insåg vad som var påväg att hända så jag slog igen boken, FORT som tusan. Men hallå, vad hjälpte det. Som om de inte visste att jag hette Linda och kunde slå upp det själva? Daah.

Spelade ingen roll hur många andra betydelser jag hittade för mitt namn de kommande dagarna, hur mycket färg och jox jag försedde mitt kollage med. Och att jag utelämnade "vek, späd och klen" när det var dags för redovisningen... för de orden ropades fram i alla fall... killarna hade INTE glömt detta... hahaha... TACK mamma och pappa för att ni valde mitt namn med omsorg!!

SMS GULD

Männen i mitt liv...

Jaaa... det är D och Blixten det, och just vad det här inlägget kommer handla om ;)




Shiiiiit vad jag känner mig lycklig! Vet inte om det är tillåtet att må såhär bra som jag mår :)

Helgen har jag spenderat med min man. Han kom ner till mig i torsdags kväll och åkte hem tidigt, tidigt imorse. Som vanligt går helgerna ihop alldeles för fort. Och tiden där emellan för långsamt. Men helgen har varit i världsklass!!
I fredags drog vi till Ullared och shoppade julklappar (tänka sig... en kille som gillar Ullared och föreslår att vi ska åka dit!) I lördags körde han mig & Blixten till ridhuset så vi kunde rida... återigen, vilken kille!! Nu när det är snö och halt ute måste vi nämligen ha den stora fyrhjulsdrivna pick up-en när vi kör hästsläpet och då krävs BE-kort, vilket jag själv inte har. Förutom detta så har vi ätit god mat, tittat på bra filmer och haft långa sovmorgnar.




Ridningen igår var jag inte fullt så nöjd med. Blixten var pigg och springig, jag kämpade och kämpade och det gick väl hyffsat men jag blir bara så frustrerad på mig själv. Jag hatar verkligen att mina axlar begränsar mig i min ridning!! Har jag ont så sitter jag inte rakt och blir framåtlutad. Ont har jag så gott som varje dag, fast givetvis mer eller mindre. Om jag har "mer" ont och t ex någon säger till mig att sitta mer till höger i sadeln, kröker jag bara kroppen åt höger. Såna dagar funkar det liksom bara inte. Nu var det absolut inte så illa igår, men bra var det inte. Vet att det bara är jag som kan jobba mig ur det här... men eftersom jag haft problem i drygt 10 år så är det inte gjort i ett nafs direkt. Och tyvärr sätter dygnets få timmar hinder för detta också. Hade behövt träna allsidigt eftersom jag känner att mockning/ridning inte bygger upp mig utan snarare tvärtom. Men det är verkligen femton miljoner gånger bättre sen jag började hos kiropraktorn för 4-5år sen, och jag är så tacksam min ena tränare som tipsade om detta!!!! Anledningen till mina axel/bröstryggsproblem tror jag grundar sig i en avramling för 10-11år sedan. Men nog pratat om detta! Kan inte lova att jag inte nämner ordet axlar framöver, men ska aldrig mer göra en big deal av det här. Gillar inte att gnälla, utan vill försöka vara så glad och positiv i bloggen som jag är IRL!


Det har kommit ytterliggare några cm snö inatt och det känns verkligen som vintern är här för att stanna! Jag blickar framåt mot våren och tänker på alla träningar och tävlingar som kommer, allt jag vill göra med Blixten, hur mycket jag vill utvecklas både i hoppningen och dressyren.... Längtar :) :) :) För det är verkligen så, att Blixten & jag har inte ännu fått visa vad vi går för. Något jag verkligen vill göra. Jag vill testa våra begränsningar!!! :)

 

 


Styling av bloggen!

Har försökt mig på att styla min blogg lite, men det går inget vidare... haha... har gjort en header. För det första gjorde jag den fort som tusan, otålig som jag är! Sedan läste jag instruktionerna lite slarvigt hur man lägger upp den på sin blogg. Efter som jag är en trial-and-error människa. Och sen insåg jag att jag var tvungen att spara den som en väldigt suddig och kass bild för att filen annars hade blivit för stor. Tusan!
Men jag ger mig inte, för envishet är en annan egenskap jag besitter!
Dock är jag även lite lat så det kan hända att det tar en liten stund innan jag tar mig i hampan. Och någon tid för detta vill jag inte lova eftersom jag är en tidsoptimist.
Och när du nu läst igenom allt detta inser du nog att jag även är ganska självkritisk! ;)




RSS 2.0