ex-jobbs tankar

Sitter i skolan och väntar på bussen hem. Blev klara med projektarbetet i Tillämpad miljörätt idag, tidigare än vad jag hade tänkt. Så det blev en stunds väntande nu på bussen som sagt. Och förutom att logga in på facebook hela tiden så går mina hjärnceller på högvarv angående examensarbetet som ska dras igång i januari.

Lägger upp ett par bilder här, så kan ni få gissa bäst ni vill vad det ska handla om ;) Riktigt intressant ska det i alla fall bli! Nu känner jag inte längre "jag måste göra ett examensarbete", nu känner jag mer "jag VILL göra ett examensarbete"... :D

 +  = ???


Kallt kallare kallast!

Varit iväg i ridhuset nu ikväll och ridit Blixten. Han fick vila några dagar i helgen när jag var uppe hos Daniel, och det märktes! Gasen i botten... :) Kommer nog gå undan på hoppträningen på onsdag med gissar jag. Men då är det ju roligt med fart!!! Inte fullt lika roligt när man kör markarbete som jag gjorde idag och bakdelen vill springa om framdelen hela tiden ;)



Bild från i fjol. Detta eviga ridhuskörandet verkar det kunna bli repris på i år :/


Halt som tusan var det ute med! Och tyvärr har jag bara B-körkort så mamsen får snällt ta pick up´en med 4-hjulsdrift och köra oss. Men kanske, kanske att det är ändring på det till nästa vinter. Verkar nämligen som det drar igång en BE-kurs nu och den tänkte jag hoppa på.


Bedtime... skoldag imorgon så då blir det att ta bussen fram och tillbaka till Halmstad. Ska gnälla en smula genom att säga att jag börjar bli ganska jäklens trött på pendlandet nu. Sicken tur att det bara är 5 månader kvar av utbildningen :-)

Godnatt...


3 år senare... :)

Jaha... 3år senare var det dags för ett nytt inlägg, haha! Buissy woman!

Såg att jag i mitt förra inlägg nämnde att jag sökt till Miljö & Hälskoskyddsprogrammet i Halmstad. Kan berätta för er som loggat in här som tokar varje dag i 3 år och väntat på en uppdatering om hur det gick för mig, ATT... *trumvirvel*....... Jag kom in! Sedan bytte jag inriktning lite grann till Miljövetarprogrammet istället och nu återstår endast 5 månader av utbildningen! Känns hur gött som helst. Samtidigt skrämmande... då lämnar man skolans trygghet och ska börja det riktiga livet med jobbsök och flytt och allt vad det innebär! (För än bor jag hemma) Tror nog att det ska finnas jobb, man får bara inte vara så kräsen nu i början utan ta vad man får. Har siktet inställt på miljökonsult, eller kanske ett jobb på Länsstyrelsen? Men som sagt... tar vad jag får!!

Hästen har jag också kvar! Men han har fått lite konkurrens och får numera dela min uppmärksamhet ;)

RSS 2.0