Härliga, underbara påskafton!

Sitter här med en cider i min hand. Lagt i några frusna jordgubbar i glaset. Hade förstås varit bättre med färska, men man tager vad man haver.... :-)

Vi har besök här i helgen av våra Västerås-kompisar. Papporna har varit i Tyskland och handlat CH3CH2OH (alkohol för er som inte har koll på kemin) och vi flickor har varit i Växjö idag och shoppat.

Jag inhandlade ett par ljusa, gööörsnygga jeansshorts, en svart vanlig t-shirt, en svart Ovanlig t-shirt ;) och ett snyggt svart/vit randigt linne med svart spets. Åt thaimats-buffe!! Mums... (Och jo förresten ett par Converse och en klocka med, hrmm.. )


...Det enda som fattas mig nu är min Daniel! Men honom kan jag inte få hit för pengar. Och jag skulle inte vilja försöka klämma mig in i hans schema nu heller. Igår var han vaken och jobbade i nära 30 h!! Inte utan att jag tycker lite synd om honom. Önskar jag liksom bodde där han bor och åtminstone kunde köra ut till honom i traktorn med ett mål varm mat... men Daniel, du skall veta att jag åtminstone tänker massa massa på dig. Och det är tanken som räknas säger dem :-) Och på ett vis kunde det inte vara mer passande, för jag har Xtremt mycket jag med nu. Sinnessjukt är det. Men det är då man säger HALLELULJA, för det är EN månad kvar i skolan, kan knappt fatta´t!

....Jag skulle vilja säga till alla er där ute, finns det något ni vill göra? Don´t hesitate... jag SVÄR på att allting som man vill kan man göra! Allt allt allt handlar om vilja och ett jävlar-anamma. Har ännu inte här i bloggen avslöjat, men det är så att jag fått jobb direkt efter min examen. Det är helt underbart! JUST det här jag kämpat så hårt för. Tro alltid på dig själv, and you will succeed! =) Jag körde stenhårt, det var stundtals en väldigt stor uppförsbacke, men det gick. För jag ville, jag gav mig denn på det!



Och jobbet? Jo det är på kommunen här hemma, som miljösinpektör! Ser enormt fram emot detta! =)
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0